Téma: Registrace, členství, aktivita
Registrace je jednoduchá, zdarma, pouze stojí Váš čas.
Registrací získáte přístup k notám ve formátu pdf, které jsou bez vodotisku. Najdete je v okně Basové linky Odkaz na doprovody bez potisku a soubory GP5 a MIDI. Dále získáte přístup k notám ve formátu GP5.
Tedy po registraci zůstanou na fóru dál noty s vodotiskem
Pokud si chcete změnit vzhled fóra, jděte do záložky "Profil" - "Nastavení", a v okénku "Dostupné styly" si můžete změnit vzhled na takový, který Vám lépe vyhovuje
Registrovaným uživatelům, kteří jsou rok neaktivní, tedy rok nenavštíví fórum pod svými přihlašovacími údaji, bude registrace zrušena.
Prosím tedy, aby se již registrovaní uživatelé při návštěvě fóra přihlašovali. Pokud někdo zapomněl své přihlašovací údaje, nechť mě kontaktuje, jméno uživatele je dostupné a heslo mohu změnit. Po přihlášení si ho uživatel může změnit podle svého.
Dále bych chtěl moc požádat všechny již registrované, nově registrované i hosty, aby zasílali své výtvory, své basové linky, doprovody a pomohli tak rozšířit databázi, která je, myslím si, řadě začátečníků a snad i zkušených basáků užitečná. Pokud má někdo doprovod třeba jenom ručně psaný a nebo v tabech, nechť mi ho zašle a já ho zpracuji do not a tabů.
Jen pro informaci, na fóru jsem zaznamenal návštěvy ze Slovenska, Velké Británie, USA a Ruska, tedy zřejmě je naše dobrovolná a nezištná práce užitečná i v zahraničí.
Prosím i neregistrované hosty, aby přispívali svými názory na fóru a pomohli tak zvyšovat jeho kvalitu a odstraňovat případné chyby
PŘI REGISTRACI SE PROSÍM PODÍVEJTE, ZDA VÁM ZPĚTNÝ EMAIL NESPADL DO SPAMU NEBO DO NEVYŽÁDANÉ POŠTY