Ahoj
S tou hudebkou, nevím jak u Vás, ale u nás je možné se domluvit třeba jen na jednom pololetí, co já vím, tak za žáky jsou vděční a vždy je možné se nějak dohodnout. A nebo třeba sami doporučí nějakého učitele mimo školu, každopádně bys ale musel předpokládám někam docházet.
V tom programu se dají samozřejmě přehrávat i písničky z našeho fóra, které jsou uloženy na disk google, viz odkaz "O souborech, umístění a všem okolo - pro členy", výhodou je, že si tam nastavuješ třeba i rychlost a můžeš začít trénovat pomalu. Nevím, proč sháníš zrovna bicí, lví službu Ti udělá metronom. Když se naučíš hrát s metronomem, půjde Ti to i s bubeníkem.
COP má velice dobré bluegrasssové písničky, nicméně pokud jsi úplný začátečník, začal bych opravdu s klasickým jednoduchým doprovodem country a přidával bych na složitosti.
Já začínal jako úplný amatér, kdysi jsem hrával klarinet a saxofon a jen tak u buřtů jsem brnkal na kytaru. Hraju podle toho, jak mám čas, někdy víc, někdy na to 14 dní nesáhnu, na jaře to budou tři roky a složitějšího nic zatím nezahraju. Ale když mě popadne taková ta trénovací mánie, tak jsou výskledky znát. A taky jsem udělal trochu chybu, že jsem si to zjednodušil a hrál spíš podle tabů a dneska se pomalu doučuju hrát podle not. Je to lepší.
Držím palce a vytrvej.